16/04/2024
Левски е о тборът на всички власти. Питам, има ли власт която да не е подкрепяла вас???

Левски е о тборът на всички власти. Питам, има ли власт която да не е подкрепяла вас???

Питам, има ли власт която да не е подкрепяла вас???

Левски е о тборът на всички власти. Питам, има ли власт която да не е подкрепяла вас???
Левски е о тборът на всички власти.

Сектор Г към Сектор Б: Доносници, Левски е отбор на всички власти!

Ето какво каза Сектор Г преди осем години. Нещата не са се променили оттогава:

“Най-големите наглеци да говорят за наглост! И това доживяхме! Самозванците, които преди 100 години си присвоиха името на Апостола, днес се опитват да си приписват и моралните му качества. Онези, които след 1944 г. станаха първият ведомствен отбор, а впоследствие бяха едно цяло и с най-гнусната част от комунистическия режим – репресивния апарат в лицето на милицията и държавна сигурност. Същите днес ни учат на морал и говорят за чест и достойнство. Доносниците, които бързо прегърнаха криминалния преход и „демокрацията”.  Това са те – „отборът на всички власти”, опортюнисти и конформисти, винаги със силните на деня. А след 50 години ще твърдят, че са били борци срещу „прехода” и „демокрацията”…

Питат: „Нали уж комунизмът си отиде?”. Как ще си е отишъл, след като властта и парите пак са в номенклатурчиците и техните деца? Как ще си е отишъл, след като комунистите станаха „дисиденти” и „демократи“? Как ще си е отишъл, след като „отборът на ДС” стана „отборът на народа“?

Като опитни проститутки си завъртяха задниците и вече 25 години са антикомунисти. Пренесоха и скандиранията от площадите „кой не скача е червен” и „червени боклуци”. Гордо носеха на гърдите си мутренски спонсори. После печелеха титли с парите на руски мафиот и осигурен от държавата спонсор. Доносници, как ще си е отишъл комунизмът, след като още ви управлява агент Тара? А срещу него – ни вопъл, ни стон…

Загрижили са се за парите на държавата. А защо не са загрижени, че не плащат наем за стадиона си, че МВР им плаща данъците, че техни футболисти се осигуряваха на няколкостотин лева заплата?

Смятат дълговете на ЦСКА. На какво са резултат те? На същото, което доведе до фалит хиляди държавни предприятия. Приватизиране от „правилния” човек, източване, продаване на следващия тарикат, още оглозгване, още дългове, фалит. Къде беше държавата през всичките тези години, защо допусна да се случват тези криминални схеми, ще има ли наказани? Отговор не чакаме.

Нека всички знаят, че каквото и да става, НИЕ сме и ще бъдем ЦСКА. Треперете – трудностите ни правят още по-силни“.